43e Open Coffee Hoeksche Waard bij LOOXS Bar & Kitchen!

43e Open Coffee Hoeksche Waard bij LOOXS Bar & Kitchen!

Op donderdag 21 februari 2019 bent u van harte welkom bij de 43e editie van de Open Coffee Hoeksche Waard. We zijn deze editie te gast bij het nieuwe LOOXS Bar & Kitchen aan de Havendam 16, 3262 AE te Oud-Beijerland. U bent van harte welkom aan ’t haventje in Oud-Beijerland. U kunt op het Vierwiekenplein gratis parkeren!

Van 09:00 tot 11:00 uur ontvangt organisator HWLinked & LOOXS ondernemers, bestuurders en managers van bedrijven van zowel binnen als buiten de regio. De entrée is gratis, evenals de koffie, thee en heerlijke versnapering. Het is een mooie gelegenheid om kennis te maken met de nieuwe inrichting en concept dat LOOXS te bieden heeft (voor meer informatie zie: www.looxs-bar-kitchen.nl )

Lees meer: 43e Open Coffee Hoeksche Waard bij LOOXS Bar & Kitchen!

Voedselbank Numansdorp gesteund met € 500,- tijdens HWLinked Kerstborrel 2018

Voedselbank Numansdorp gesteund met € 500,- tijdens HWLinked Kerstborrel 2018

Op donderdag 20 december jl was het weer zover. De traditionele HWLinked Kerstborrel 2018 stond op het programma. Gastheer was deze keer de firma Eleqtron aan de Edisonstraat 87 te NUMANSDORP, waar in de gezellige, bruine kroeg van het bedrijf de kerstborrel plaatsvond. Ruim zestig personen waren hierop af gekomen. Er werd een mooi bedrag van ruim € 500,- euro opgehaald voor de Voedselbank Numansdorp.

Speciaal voor deze (besloten) gelegenheid was de bruine kroeg in kerstsferen gehuld. Eigenaar René den Haan en marketing manager Edward van der Pijl hadden niets aan het lot overgelaten. Na de inloop, werd de aftrap gegeven door voorzitter Steven Corijn. De aanwezigen werden welkom geheten en vervolgens werd het woord gegeven aan vrijwilligster Annemieke, die speciaal voor deze borrel een lampjesactie met Eleqtron georganiseerd had. Hierbij zou een deel van de opbrengst naar de Voedselbank Numansdorp gaan. Na het woord van Annemieke sloeg voorzitter Corijn het roer om en in plaats van de traditionele verloting, werden speciaal twee prijzen geveild, waarvan de opbrengst 100% voor de voedselbank zou komen. Serge Libeton van Makelaardij Groote Waard (een volledige banner inclusief opmaak namens Schot Marketing & Communicatie) en Sander van der Linden van HostedXL (een verassingspakket namens Interlink Groep) bleken de gelukkigen en zorgden op deze wijze voor een extra € 200,- euro in de pot voor de voedselbank. Dank heren voor deze geste. Dit werd door Annemieke dankbaar ontvangen die deze avond ruim € 500,- in totaal kon bijschrijven.

Lees meer: Voedselbank Numansdorp gesteund met € 500,- tijdens HWLinked Kerstborrel 2018

Traditionele HWLinked Kerstborrel 2018

Traditionele HWLinked Kerstborrel 2018

Op donderdag 20 december van 16.30-19.30 uur is het weer tijd voor de traditionele HWLinked Kerstborrel 2018. We zijn te gast bij Eleqtron aan de Edisonstraat 87 te NUMANSDORP, waar in de gezellige, bruine kroeg van het bedrijf de kerstborrel zal plaatsvinden. 

Speciaal voor deze (besloten) gelegenheid wordt de bruine kroeg in kerstsferen tot onze beschikking gesteld. Onder het genot van drankjes en divers hapjes kunt u op een ongedwongen wijze met mede ondernemers en bestuurders het jaar alvast uitluiden. Ook vindt er weer een leuke kerstverloting plaats. Wees erbij en maak gebruik van deze informele en gezellige netwerkgelegenheid. 

De toegang voor partners, sponsoren (maximaal 2 personen) en Vrienden van HWLinked (maximaal 1 persoon) is gratis. Niet-leden betalen een entreebijdrage van 20,00 euro inclusief b.t.w. U ontvangt een kwitantie bij de entree. Zorg dat u erbij bent en ontmoet uw bestaande én nieuwe relaties. Tot donderdag 20 december vanaf 16.30 uur!

Lees meer: Traditionele HWLinked Kerstborrel 2018

42e Open Coffee Hoeksche Waard bij DB Work Wear in Heinenoord

42e Open Coffee Hoeksche Waard bij DB Work Wear in Heinenoord

Op woensdag 14 november 2018 bent u van harte welkom bij de 42e editie van de Open Coffee Hoeksche Waard. We zijn deze editie te gast bij DB Work Wear aan de Boonsweg 41a, 3274 LH  te Heinenoord. U kunt gratis nabij het pand en de omgeving parkeren. 

Van 09:00 tot 11:00 uur ontvangt organisator HWLinked & DB Work Wear ondernemers, bestuurders en managers van bedrijven van zowel binnen als buiten de regio. De entrée is gratis, evenals de koffie, thee en heerlijke versnapering. Het is een mooie gelegenheid om kennis te maken met eigenaar Kees van Dijk, zijn team en zijn activiteiten.. 

Lees meer: 42e Open Coffee Hoeksche Waard bij DB Work Wear in Heinenoord

Partners

Sponsoren

Initiatiefnemers

Facilitair

sponsorbalk-2016-2

interlink-groep