42e Open Coffee Hoeksche Waard bij DB Work Wear in Heinenoord

42e Open Coffee Hoeksche Waard bij DB Work Wear in Heinenoord

Op woensdag 14 november 2018 bent u van harte welkom bij de 42e editie van de Open Coffee Hoeksche Waard. We zijn deze editie te gast bij DB Work Wear aan de Boonsweg 41a, 3274 LH  te Heinenoord. U kunt gratis nabij het pand en de omgeving parkeren. 

Van 09:00 tot 11:00 uur ontvangt organisator HWLinked & DB Work Wear ondernemers, bestuurders en managers van bedrijven van zowel binnen als buiten de regio. De entrée is gratis, evenals de koffie, thee en heerlijke versnapering. Het is een mooie gelegenheid om kennis te maken met eigenaar Kees van Dijk, zijn team en zijn activiteiten.. 

Lees meer: 42e Open Coffee Hoeksche Waard bij DB Work Wear in Heinenoord

41e Open Coffee Hoeksche Waard bij DE BEREN in Oud-Beijerland!

41e Open Coffee Hoeksche Waard bij DE BEREN in Oud-Beijerland!

Op dinsdag 18 september 2018 bent u van harte welkom bij de 41e editie van de Open Coffee Hoeksche Waard. We zijn deze editie te gast bij Restaurant DE BEREN aan de Marktplein 8, 3262 AG te Oud-Beijerland. U kunt gratis op het Vierwiekenplein parkeren. 

Van 09:00 tot 11:00 uur ontvangt organisator HWLinked & Restaurant DE BEREN ondernemers, bestuurders en managers van bedrijven van zowel binnen als buiten de regio. De entrée is gratis, evenals de koffie, thee en heerlijke versnapering. Het is een mooie gelegenheid om het succesvolle ondernemersconcept van DE BEREN te ontdekken en gastvrouw & franchisenemer Patricia Assefa de hand te schudden. 

Lees meer: 41e Open Coffee Hoeksche Waard bij DE BEREN in Oud-Beijerland!

Vriend van …

Word NU 'VRIEND van HWLinked' voor €85,00 per kalenderjaar! (Aanbieding is t/m 31-12-2019!)

 

Klik: Word direct "Vriend van HWLinked"

U bent de afgelopen jaren wellicht één of meerdere malen bezoeker geweest van onze bijeenkomsten. Denkt u hierbij aan de Open Coffee Hoeksche Waard of aan de diverse HWLinked Netwerk Events dat regelmatig georganiseerd worden. Laagdrempelige bijeenkomsten met een grote opkomst aan ondernemers en bestuurders. Ook in 2018 is er weer volop gelegenheid tot verbinden! 

De input vanuit funding is voor HWLinked van belang om dergelijke evenementen in de toekomst blijven te kunnen organiseren. Dit geldt ook voor het organiseren van de Open Coffee's Hoeksche Waard en andere bijeenkomsten. Daarom kunt u zich aansluiten bij HWLinked als 'Vriend van HWLinked'. Inmiddels beschikt HWLinked al over een flinke vriendenlijst. U bent van harte welkom om zich hierbij aan te sluiten.

Lees meer: Vriend van …

Partners

Sponsoren

Initiatiefnemers

Facilitair

sponsorbalk-2016-2

interlink-groep