41e Open Coffee Hoeksche Waard bij DE BEREN in Oud-Beijerland!

deberenOp dinsdag 18 september 2018 bent u van harte welkom bij de 41e editie van de Open Coffee Hoeksche Waard. We zijn deze editie te gast bij Restaurant DE BEREN aan de Marktplein 8, 3262 AG te Oud-Beijerland. U kunt gratis op het Vierwiekenplein parkeren. 

Van 09:00 tot 11:00 uur ontvangt organisator HWLinked & Restaurant DE BEREN ondernemers, bestuurders en managers van bedrijven van zowel binnen als buiten de regio. De entrée is gratis, evenals de koffie, thee en heerlijke versnapering. Het is een mooie gelegenheid om het succesvolle ondernemersconcept van DE BEREN te ontdekken en gastvrouw & franchisenemer Patricia Assefa de hand te schudden. 

Zoals gewoonlijk start de bijeenkomst  om 09:00 uur. Eerst volgt er een welkomstwoord door Steven Corijn, voorzitter van HWLinked.  Daarna neemt Patricia Assefa u in het kort mee in de wereld van de DE BEREN en de succesfactoren van dit concept. Na deze toelichting, wordt de gelegenheid geboden aan drie deelnemers om een korte elevator pitch uit te voeren. Daarna is er voldoende gelegenheid om met elkaar informatie uit te wisselen, kennis te delen en informeel met elkaar te netwerken en uiteraard de locatie nader te bezichtigen. De bijeenkomst duurt zoals gebruikelijk tot 11:00 uur.

De organisatie is zoals altijd in handen van de Stichting HWLinked dat op allerlei wijzen het ondernemerschap binnen de regio stimuleert. Voorzitter Corijn: “De horeca is in bloei in de Hoeksche Waard. Ook hier weer zien we een specifiek voorbeeld van hoe een horecaconcept succesvol kan zijn. Het is daarbij een mooie uitdaging om het ondernemerschap in de Hoeksche Waard onder de aandacht te brengen.” 

Wilt u ook deelnemen op dinsdag 18 september? Dat kan. Aanmelding is verplicht. U kunt zich via de website www.hwlinked.nl aanmelden.

Partners

Sponsoren

Initiatiefnemers

Facilitair

sponsorbalk-2016-2

interlink-groep