42e Open Coffee Hoeksche Waard bij DB Work Wear in Heinenoord

DBworkwear logoOp woensdag 14 november 2018 bent u van harte welkom bij de 42e editie van de Open Coffee Hoeksche Waard. We zijn deze editie te gast bij DB Work Wear aan de Boonsweg 41a, 3274 LH  te Heinenoord. U kunt gratis nabij het pand en de omgeving parkeren. 

Van 09:00 tot 11:00 uur ontvangt organisator HWLinked & DB Work Wear ondernemers, bestuurders en managers van bedrijven van zowel binnen als buiten de regio. De entrée is gratis, evenals de koffie, thee en heerlijke versnapering. Het is een mooie gelegenheid om kennis te maken met eigenaar Kees van Dijk, zijn team en zijn activiteiten.. 

Zoals gewoonlijk start de bijeenkomst  om 09:00 uur. Eerst volgt er een welkomstwoord door Steven Corijn, voorzitter van HWLinked.  Daarna neemt Kees van Dijk u in het kort mee in de wereld van zijn ondernemersactiviteiten. Na deze toelichting, wordt de gelegenheid geboden aan drie deelnemers om een korte elevator pitch uit te voeren. Daarna is er voldoende gelegenheid om met elkaar informatie uit te wisselen, kennis te delen en informeel met elkaar te netwerken en uiteraard de showroom nader te bezichtigen. De bijeenkomst duurt zoals gebruikelijk tot 11:00 uur.

De organisatie is zoals altijd in handen van de Stichting HWLinked dat op allerlei wijzen het ondernemerschap binnen de regio stimuleert. Voorzitter Corijn: “Aan de Boonsweg zit een enorme diversiteit aan bedrijvigheid gevestigd. Het is ook deze keer een mooie gelegenheid om het ondernemerschap in de Hoeksche Waard onder de aandacht te brengen.” 

Wilt u ook deelnemen op woensdag 14 november? Dat kan. Aanmelding is verplicht. U kunt zich via de website www.hwlinked.nl aanmelden.

Partners

Sponsoren

Initiatiefnemers

Facilitair

sponsorbalk-2016-2

interlink-groep