39e editie Open Coffee Hoeksche Waard bij Rabobank Het Haringvliet

rabobank logoOp woensdag 25 april 2018 bent u van harte welkom bij de 39e editie van de Open Coffee Hoeksche Waard. We zijn deze editie te gast bij de Rabobank Het Haringvliet aan de Reedijk 8, 3274 KE te Heinenoord. U kunt bij het pand (gratis) parkeren.

Van 09.00 tot 11.00 uur ontvangt organisator HWLinked & gastheer en de Rabobank bestuurders en managers van bedrijven van zowel binnen als buiten de regio. De entrée is gratis, evenals de koffie, thee en versnapering.

Zoals gewoonlijk start de bijeenkomst om 09.00 uur. Eerst volgt er een welkomstwoord door Steven Corijn, voorzitter van HWLinked. Daarna neemt Wim Nobel, directeur bedrijven, u kort mee in de wereld van de bancaire ontwikkelingen. Na deze toelichting, wordt de gelegenheid geboden aan drie deelnemers om een korte elevator pitch uit te voeren. Daarna is er voldoende gelegenheid om met elkaar informatie uit te wisselen, kennis te delen en informeel met elkaar te netwerken en uiteraard de locatie te bezichtigen. De bijeenkomst duurt zoals gebruikelijk tot 11.00 uur.

De organisatie is zoals altijd in handen van de Stichting HWLinked dat op allerlei wijzen het ondernemerschap binnen de regio stimuleert. Voorzitter Corijn:” Ook hier weer zien we samenwerking met in dit geval de Rabobank als een mooie uitdaging om het ondernemerschap in de Hoeksche Waard onder de aandacht te brengen. De rol van banken blijft een belangrijke factor. Het is dan ook nuttig om een nadere inkijk te krijgen hoe de bank op dit moment tegen diverse zaken op het gebied van het ondernemerschap aankijkt.”

Wilt u ook deelnemen op woensdag 25 april? Dat kan. Aanmelding is verplicht. U kunt zich via de website www.hwlinked.nl aanmelden.

Partners

Sponsoren

Initiatiefnemers

Facilitair

sponsorbalk-2016-2

interlink-groep