40e Open Coffee Hoeksche Waard bij 5-jarig jubilerende Restaurant De Gravin!

degravinLet op: inclusief feestontbijt!

Op dinsdag 29 mei 2018 bent u van harte welkom bij de 40e editie van de Open Coffee Hoeksche Waard. We zijn deze editie te gast bij Restaurant De Gravin (onderdeel van Zorgwaard) aan de Koninginneplein 2-4, 3261 AZ Oud-Beijerland. U kunt om het pand (gratis) parkeren.

Van 09.00 tot 11.00 uur ontvangt organisator HWLinked & Restaurant De Gravin ondernemers, bestuurders en managers van bedrijven van zowel binnen als buiten de regio. De entrée is gratis, evenals een feestontbijt, de koffie, thee en versnapering. Het is dan ook een mooie gelegenheid om de gastheer te feliciteren met het vijf jarig bestaan van De Gravin!Zoals gewoonlijk start de bijeenkomst om 09.00 uur. Eerst volgt er een welkomstwoord door Steven Corijn, voorzitter van HWLinked. Daarna neemt manager Ad Verhagen, u kort mee in de wereld van de horeca & De Gravin. Na deze toelichting, wordt de gelegenheid geboden aan drie deelnemers om een korte elevator pitch uit te voeren. Daarna is er voldoende gelegenheid om met elkaar informatie uit te wisselen, kennis te delen en informeel met elkaar te netwerken en uiteraard de locatie te bezichtigen. De bijeenkomst duurt zoals gebruikelijk tot 11.00 uur.

De organisatie is zoals altijd in handen van de Stichting HWLinked dat op allerlei wijzen het ondernemerschap binnen de regio stimuleert. Voorzitter Corijn:” Ook hier weer zien we samenwerking met in dit geval Zorgwaard en Restaurant de Gravin als een mooie uitdaging om het ondernemerschap in de Hoeksche Waard onder de aandacht te brengen. Zowel de horeca als de zorg zijn sectoren in ontwikkeling en het is dan ook nuttig om een nadere inkijk te krijgen hoe onze gastheer op dit moment tegen ontwikkelingen aankijkt.”

Wilt u ook deelnemen op dinsdag 29 mei? Dat kan. Aanmelding is verplicht. U kunt zich via de website www.hwlinked.nl aanmelden.

Partners

Sponsoren

Initiatiefnemers

Facilitair

sponsorbalk-2016-2

interlink-groep