Ondernemersdebat Hoeksche Waard

ONDERNEMERSDEBAT HOEKSCHE WAARD
DONDERDAG 8 NOVEMBER 2018

Ondernemersvereniging Hoeksche Waard nodigt u van harte uit voor het jaarlijkse Ondernemersdebat Hoeksche Waard op donderdag 8 november 2018 vanaf 17.00 uur.
 

De veranderingen staan niet stil. Eén gemeente Hoeksche Waard betekent een verandering van mens, systeem en aanpak. Ook de OHW heeft de afgelopen tijd niet stil gezeten. Een nieuwe opzet, waarbij we thematisch de belangen blijven behartigen van de Hoeksche Waardse ondernemers. In een iets andere opzet. En dat brengen we nogmaals aan de orde… ook tijdens het Ondernemersdebat!

 

Op woensdag 21 november worden de gemeenteraadsverkiezingen in de Hoeksche Waard gehouden. Goed om te weten wat de ondernemers bezig houdt in de regio en waar deze voor staan. Zeker ook in het kader van de ontwikkelingen op de diverse deelgebieden. Het is dan ook zo kort voor de gemeenteraadsverkiezingen van belang om ondernemend Hoeksche Waard onder de aandacht te brengen. Ongetwijfeld spelen politieke partijen hierop in en zal er menig discussie en debat ontstaan over de toekomst van de economische bedrijvigheid in onze regio.
 

Dit jaar staat het debat onder leiding van Victor DeConinck. DeConinck – bekend van radio – en TV - begon zijn carrière in de journalistiek en heeft inmiddels een indrukwekkende reputatie opgebouwd in de mediawereld.


Programma:
17.00 uur : Inloop met drankje en hapje
17.30 uur : Welkomstwoord door Steven Corijn, voorzitter OHW
17.35 uur : Start OHW 1-1-2019 door Boyd Bartels
17.50 uur : Lancering Stichting onderwijs en bedrijfsleven SOB
                 door Leon van Noort (wethouder Binnenmaas)
18.00 uur : Ondernemersdebat, onder leiding Victor DeConinck
19.15 uur : Buffet en netwerken
20.30 uur : Einde

 

Wanneer: donderdag 8 november 2018
Hoe laat: Van 17.00 tot 20.30 uur
Waar: Rabobank Het Haringvliet, Reedijk 8 Heinenoord

 

Aanmelden kan tot 4 november via de volgende link.

Partners

Sponsoren

Initiatiefnemers

Facilitair

sponsorbalk-2016-2

interlink-groep