Sector Recreatie & Toerisme centraal tijdens 44e Editie Open Coffee Hoeksche Waard

U bent van harte welkom op de 44e editie van de Open Coffee Hoeksche Waard op donderdag 18 april 2019 van 09.00-11.00 uur. Dat het ondernemerschap op het gebied van de sector Recreatie & Toerisme volop kans van slagen heeft in de Hoeksche Waard kunnen ondernemers, bestuurders en managers van zowel binnen als buiten de regio ervaren op deze ochtend. We zijn speciaal te gast op de unieke locatie van Restaurant De Batterij, aan de Sassedijk 6A, 3292 LD Strijensas, waar eigenaar Fons Slijpen uw gastheer is. U dient zich hiervoor verplicht aan te melden.

debatterij2

De entrée is zoals gebruikelijk gratis, evenals de koffie, thee en de versnapering die verzorgd wordt door restaurant De Batterij. Er is voldoende (gratis) parkeerruimte, u kunt parkeren op het aangelegen terrein en doorlopende weg. Let u wel even op de routebeschrijving? De Batterij heeft voor zowel de ondernemer als de toerist voldoende te bieden in het landschap van de Hoeksche Waard. Het levert een prachtig uitzicht op van het Hoeksche Waardse landschap.

Na het welkomstwoord door Steven Corijn - voorzitter van HWLinked -  aan de bezoekers van de Open Coffee, zal Fons Slijpen u in het kort meenemen over De Batterij en het specifieke gebied.

Zoals altijd is er ruimte voor drie korte 1-minuut elevator pitches. Vervolgens is er voldoende gelegenheid om met elkaar informatie uit te wisselen, kennis te delen en informeel met elkaar te netwerken. De bijeenkomst duurt tot 11.00 uur.

U dient zich voor deze bijeenkomst verplicht aan te melden via de website www.hwlinked.nl  Zonder inschrijving is het mogelijk dat u helaas de entree wordt geweigerd. Voorkom dit en schrijf dus snel in via de website.

LET OP: speciaal voor partners, sponsors en Vrienden van HWLinked is er van 07.30 tot 09.00 een HWLinked Ondernemersontbijt. Hieraan zijn geen kosten verbonden voor partners, sponsors en Vrienden van HWLinked. Voor overige personen/relaties is de bijdrage aan het ontbijt € 25,-. Dit kunt u ter plaatse voldoen. U wordt hiervoor persoonlijk uitgenodigd.

Over de Batterij

Restaurant "De Batterij", met een aparte zaal voor feesten en partijen, is gevestigd op de eerste verdieping (er is een traplift aanwezig) van het havengebouw van Jachthaven Strijensas. Deze locatie biedt een prachtig uitzicht over de haven én het vaarwater het Hollands Diep. Daarnaast is het mooie natuur- en wandelgebied "De Oeverlanden" op steenworp afstand van Restaurant "De Batterij". De Batterij is daarmee hét toevluchtsoord voor de watersporter, wandelaar, fietser en natuurliefhebber die op zoek is naar een goede lunch of een smaakvol diner. Een borrel en een hapje op ons ruime terras

Partners

Sponsoren

Initiatiefnemers

Facilitair

sponsorbalk-2016-2

interlink-groep