Voedselbank Numansdorp gesteund met € 500,- tijdens HWLinked Kerstborrel 2018

Op donderdag 20 december jl was het weer zover. De traditionele HWLinked Kerstborrel 2018 stond op het programma. Gastheer was deze keer de firma Eleqtron aan de Edisonstraat 87 te NUMANSDORP, waar in de gezellige, bruine kroeg van het bedrijf de kerstborrel plaatsvond. Ruim zestig personen waren hierop af gekomen. Er werd een mooi bedrag van ruim € 500,- euro opgehaald voor de Voedselbank Numansdorp.

hwlinkedkerst 2

Speciaal voor deze (besloten) gelegenheid was de bruine kroeg in kerstsferen gehuld. Eigenaar René den Haan en marketing manager Edward van der Pijl hadden niets aan het lot overgelaten. Na de inloop, werd de aftrap gegeven door voorzitter Steven Corijn. De aanwezigen werden welkom geheten en vervolgens werd het woord gegeven aan vrijwilligster Annemieke, die speciaal voor deze borrel een lampjesactie met Eleqtron georganiseerd had. Hierbij zou een deel van de opbrengst naar de Voedselbank Numansdorp gaan. Na het woord van Annemieke sloeg voorzitter Corijn het roer om en in plaats van de traditionele verloting, werden speciaal twee prijzen geveild, waarvan de opbrengst 100% voor de voedselbank zou komen. Serge Libeton van Makelaardij Groote Waard (een volledige banner inclusief opmaak namens Schot Marketing & Communicatie) en Sander van der Linden van HostedXL (een verassingspakket namens Interlink Groep) bleken de gelukkigen en zorgden op deze wijze voor een extra € 200,- euro in de pot voor de voedselbank. Dank heren voor deze geste. Dit werd door Annemieke dankbaar ontvangen die deze avond ruim € 500,- in totaal kon bijschrijven.

Verder waren er nog drie dinerbonnen van LOOXS Bar & Kitchen die verloot werden. Arie Bakker van Tegelhandel Numansdorp, Cees Kooijman van Cekoma en Frits Stel van Delta Telecom Advies waren de gelukkige winnaars.

Tot slot was het nog even de beurt aan Edward van der Pijl die nog een aantal highlights over Eleqtron op de voorgrond bracht. Diverse broodjes en warme soep vonden daarna gretig aftrek en de barcrew bleef het druk hebben met het schenken van de drankjes. Rond 20.00 werd het rustiger en werd de balans opgemaakt.

Kortom, ook dit jaar bleek het weer een gezellige en geslaagde HWLinked Kerstborrel te zijn. Dank aan alle aanwezigen. Allemaal een fijne kerstperiode en de beste wensen voor 2019. Tot volgend jaar!

Over Eleqtron:

Eleqtron Projects B.V. biedt hoogwaardige technologie met unieke producten die o.a. door middel van stekkerbare technieken een snelle installatietijd garanderen. De werkwijze neemt vele zorgen uit handen van de installateur en adviseur. 

 

Partners

Sponsoren

Initiatiefnemers

Facilitair

sponsorbalk-2016-2

interlink-groep