Nieuwjaarsreceptie

Beste partner, sponsor, Vriend van HWLinked,

Het jaar 2016 lacht ons toe met nieuwe mogelijkheden! Allemaal een gezond en succesvol nieuwjaar.

Als partner/sponsor en Vriend van HWLinked nodigen wij u ook dit jaar van harte uit om gezamenlijk met de Hoeksche Waardse ondernemers het
glas te heffen op het nieuwe jaar. Dit doen we tijdens de nieuwjaarsreceptie voor ondernemend Hoeksche Waard. U ontmoet hier zowel bestaande als nieuwe zakelijke relaties.

Wij zijn weer te gast bij:

de EENDRACHTSHOEVE,
Tuinweg 3 in Zuid-Beijerland
en wel op DONDERDAG 7 JANUARI 2016 VAN 17.00 UUR TOT 19.00 UUR.

De nieuwjaarsreceptie wordt georganiseerd door HWLinked, Business Club Hoeksche Waard, Contact Jonge Bedrijven Hollandse Waarden, de Maatschappij departement Hoeksche Waard, OHW en Stichting Centrummanagement Oud-Beijerland.

De aanmelding is weer centraal geregeld. U kunt zich tot 4 januari a.s. aanmelden via www.o-hw.nl Geeft u ook even aan met hoeveel personen
u komt? Om het parkeren in goede banen te leiden staan er verkeersregelaars.

Graag tot ziens op DONDERDAG 7 JANUARI A.S. voor een gezamenlijke toost op het nieuwe jaar.

Lees meer: Nieuwjaarsreceptie

Rabobank Het Haringvliet gastheer tijdens 28e editie Open Coffee Hoeksche Waard

Rabobank Het Haringvliet gastheer tijdens 28e editie Open Coffee Hoeksche Waard

Op vrijdag 4 december 2015 vanaf 09.00 uur bent u van harte welkom tijdens de 28e editie van de Open Coffee Hoeksche Waard. Deze keer zijn we te gast bij de Rabobank Het Haringvliet aan de Reedijk 8, 3274 KE te Heinenoord. Van 09.00 tot 11.00 uur is het wederom een ideale gelegenheid om mede- ondernemers, bestuurders en managers van zowel binnen als buiten de regio te ontmoeten. U dient zich hiervoor verplicht aan te melden.

Lees meer: Rabobank Het Haringvliet gastheer tijdens 28e editie Open Coffee Hoeksche Waard

Startcoach informatieavond 4 november

Startcoach informatieavond 4 november

Beste ondernemer/onderneemster,

Wilt u uw bedrijf verder ontwikkelen? Heeft u behoefte aan extra steun en begeleiding?
Dan is Startcoach net dat extra duwtje in uw rug om u verder te helpen met ondernemen.
Sparren met en advies van een doorgewinterde ondernemer of manager zorgt voor een andere blik op ondernemen (twee weten meer dan één). Problemen en uitdagingen die u alleen niet opgelost krijgt, worden gezamenlijk omgezet in mogelijkheden.

Wat kunt u van Startcoach verwachten?
Startcoach Hoeksche Waard werkt met regionale adviseurs (mentoren) die u graag van dienst zijn. Zij kijken met u mee, adviseren u en behoeden u voor valkuilen. Een mentor helpt u stap voor stap verder om uw onderneming toekomstbestendig te maken.

Lees meer: Startcoach informatieavond 4 november

Sector Recreatie en Toerisme centraal tijdens 23e Editie Open Coffee Hoeksche Waard

Sector Recreatie en Toerisme centraal tijdens 23e Editie Open Coffee Hoeksche Waard

Dat het ondernemerschap op het gebied van de sector Recreatie en Toerisme volop kans van slagen heeft in de Hoeksche Waard kunnen ondernemers, bestuurders en managers van zowel binnen als buiten de regio ervaren op donderdag 18 september 2014. Want dan wordt van 09.00 tot 11.00 uur de 23e editie van de Open Coffee Hoeksche Waard gehouden. We zijn speciaal te gast op de unieke locatie van de Kriekenboogerd aan de Tweede Kruisweg 1a, 3262 LM te Oud-Beijerland. U dient zich hiervoor verplicht aan te melden.

De entrée is zoals gebruikelijk gratis, evenals de koffie, thee en de versnapering die verzorgd wordt door het bestuur van de Kriekenboogerd. Er is voldoende (gratis) parkeerruimte, u kunt parkeren op het aangelegen terrein en doorlopende weg. Let u wel even op de routebeschrijving?

Lees meer: Sector Recreatie en Toerisme centraal tijdens 23e Editie Open Coffee Hoeksche Waard

Partners

Sponsoren

Initiatiefnemers

Facilitair

sponsorbalk-2016-2

interlink-groep