HWLinked Kerstborrel 2012

Morgen (dinsdag 18 december 2012) bij WHW-bedrijven (bruine kroeg) aan de Jan van der Heijdenstraat 11 te Oud-Beijerland

Tijdstip: van 16.30-19.30 uur


Het einde van het jaar nadert en het de kerstperiode komt alweer dichtbij. Tijd om de balans op een ontspannende manier op te maken. Dit doen we wederom op een gezellige en informele wijze via de HWLinked Kerstborrel 2012 die deze keer op dinsdag 18 december gehouden wordt. Plaats van de bijeenkomst is deze keer bij onze sponsor WHW-bedrijven aan de Jan van der Heijdenstraat 11 te Oud-Beijerland. De bruine kroeg van deze locatie wordt speciaal in kerstsferen ingericht. U wordt ontvangen met een prosecco en aan de hand van hapjes en drankjes kunt u op een ongedwongen wijze met mede ondernemers en bestuurders het jaar alvast uitluiden. Wees erbij en maak gebruik van deze netwerkgelegenheid. Daarbij wordt er zoals vanouds een kerstverloting gehouden, waarbij u weer leuke prijzen kunt winnen.


De toegang voor partners, sponsoren (maximaal 2 personen) en Vrienden van HWLinked (maximaal 1 persoon) is gratis. Niet-leden betalen een all-in bijdrage van 35,00 inclusief b.t.w. U geeft bij aanmelding toestemming voor een éénmalige automatische incasso.
Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Zorg dat u erbij bent en ontmoet uw bestaande én nieuwe relaties. Tot dinsdag 19 december!

kerstborrel-hwlinked-collage

Partners

Sponsoren

Initiatiefnemers

Facilitair

sponsorbalk-2016-2

interlink-groep