38e Editie Open Coffee Hoeksche Waard bij Van den Berg Interieurbouw in ’s-Gravendeel

reinier van den berg interieurbouwOp donderdag 22 februari 2018 bent u van harte welkom bij de 38e editie van de Open Coffee Hoeksche Waard. We zijn te gast bij Van den Berg Interieurbouw aan de Mijlweg 63, 3295 KG te ’s-Gravendeel. U kunt rond het pand (gratis) parkeren.

Van 09.00 tot 11.00 uur ontvangt organisator HWLinked & gastheer en ondernemer Reinier van den Berg, bestuurders en managers van bedrijven van zowel binnen als buiten de regio. De entrée is gratis, evenals de koffie, thee en gebak.

Zoals gewoonlijk start de bijeenkomst om 09.00 uur. Eerst volgt er een welkomstwoord door Steven Corijn, voorzitter van HWLinked. Daarna neemt ondernemer Reinier van den Berg u mee in de wereld van de interieurbouw. Na deze toelichting, wordt de gelegenheid geboden aan drie deelnemers om een korte elevator pitch uit te voeren. Daarna is er voldoende gelegenheid om met elkaar informatie uit te wisselen, kennis te delen en informeel met elkaar te netwerken en uiteraard de locatie te bezichtigen. De bijeenkomst duurt zoals gebruikelijk tot 11.00 uur.

De organisatie is zoals altijd in handen van de Stichting HWLinked dat op allerlei wijzen het ondernemerschap binnen de regio stimuleert. Voorzitter Corijn:” Ook hier weer zien we samenwerking met in dit geval Reinier van den Berg als een mooie uitdaging om het ondernemerschap in de Hoeksche Waard onder de aandacht te brengen. Het is nuttig om een nadere inkijk te krijgen hoe deze ondernemer tegen diverse zaken op het gebied van het ondernemerschap aankijkt. Het is dan mooi om te gast te zijn op zijn bedrijfslocatie.” Meer informatie over het bedrijf vindt u op www.vandenberginterieurbouw.nl

Over Van den Berg interieurbouw:

De man achter Van den Berg interieurbouw is Reinier van den Berg, een opgeleid meubelmaker die altijd al de wens koesterde om een eigen onderneming op te zetten. Tien jaar geleden werd deze droom werkelijkheid; met Van den Berg Interieurbouw kan Reinier zijn vakmanschap tot zijn recht laten komen. Van den Berg Interieurbouw heeft een eigen werkplaats aan de Mijlweg 63. Daar werkt Reinier met acht jonge collega’s en een medewerker die 3D-presentaties ontwikkelt.  Gezamenlijk zijn ze in staat om elke woon- en inrichtingswens mogelijk te maken.

Partners

Sponsoren

Initiatiefnemers

Facilitair

sponsorbalk-2016-2

interlink-groep