Skip to main content

49e editie Open Coffee Hoeksche Waard bij Konijnendijk Mode op 16 februari

Let op: de Open Coffee is deze editie van 08.30-10.30 uur!!

Na een geslaagde herstart eind 2022 van de Open Coffee Hoeksche Waard bij DUGROS gaan we op donderdag 16 februari 2023 op voor de 49e editie! We zijn te gast in Zuid-Beijerland in het prachtige pand van Konijnendijk Mode aan de Gravin Sabinastraat 57.

Van 08.30 tot 10.30 uur ontvangt organisator HWLinked & gastheer Marius Konijnendijk ondernemers, bestuurders en managers van bedrijven van zowel binnen als buiten de regio. De entrée is gratis, evenals de koffie & versnapering. U kunt rond het pand en in de straat (gratis) parkeren.

Deze edite start de netwerkbijeenkomst om 08.30 uur. Eerst volgt een welkomstwoord door Steven Corijn, voorzitter van HWLinked. Daarna vertelt Marius Konijnendijk in het kort iets over de ontwikkeling van Konijnendijk Mode en zijn visie over de retail & de Hoeksche Waard. Na deze toelichting wordt de gelegenheid geboden aan een aantal partners en Vrienden van HWLinked om een korte elevator pitch uit te voeren. Daarna is er voldoende gelegenheid om met elkaar informatie uit te wisselen, kennis te delen en informeel met elkaar te netwerken en uiteraard de locatie te bezichtigen. De bijeenkomst duurt tot 10.30 uur.


De organisatie is zoals altijd in handen van de HWLinked dat op allerlei wijzen het ondernemerschap binnen de regio stimuleert. Voorzitter Corijn:” Ook hier weer zien we samenwerking met in dit geval Konijnendijk Mode als een mooie uitdaging om het ondernemerschap in de Hoeksche Waard onder de aandacht te brengen en informeel te netwerken met ondernemers van zowel binnen als buiten de regio. Mooi dat we deze keer weer te gast zijn bij deze parel van de Hoeksche Waard.”