Skip to main content

50e editie Open Coffee Hoeksche Waard met gastspreker futurist Adjiedj Bakas op donderdag 20 april!

Het is feest! Leve de 50e Open Coffee Hoeksche Waard….. Het is eindelijk zover. De speciale jubileumeditie van deze laagdrempelige netwerkbijeenkomst voor ondernemers van zowel binnen als buiten de Hoeksche Waard wordt gehouden op donderdag 20 april van 09.00-11.00 uur bij partner Rabobank aan de Reedijk 8, 3272 KE te Heinenoord. Met naast het netwerken een speciale lezing van de bekende futurist Adjiedj Bakas die ons meeneemt in de wereld van de toekomst!

‘Ik doe in toekomst. Maar de meeste mensen willen géén toekomst. Die willen dat hun leven de komende dertig jaar rustig voortkabbelt. Maar dat gaat niet gebeuren. De komende 50 jaar verandert er immers meer dan de afgelopen 500 jaar veranderd is. Ik bestudeer trends die gaande zijn achter de krantenkoppen van vandaag’, aldus Bakas die regelmatig te zien en te horen is via radio & TV optredens. Bakas houdt zijn lezingen over de gehele wereld, maar is op 20 april live aanwezig in de Hoeksche Waard.

Van 09.00 tot 11.00 uur ontvangt organisator HWLinked ondernemers, bestuurders en managers van bedrijven van zowel binnen als buiten de regio tijdens deze 50e editie. De entrée is gratis, evenals de koffie & versnapering. U kunt rond het pand van de Rabobank (gratis) parkeren.

‘Het programma is deze keer iets anders. De energie en motivatie over toekomst van Adjiedj Bakas raakt iedere ondernemer. Het is dan ook als inspiratie bedoeld om op deze wijze de 50e editie van de Open Coffee Hoeksche Waard vorm te geven. Mede ook door speciale, financiële steun van Caspert van der Wel van de Rabobank zijn we erin geslaagd op hem op 20 april in ons midden te hebben’, aldus Steven Corijn, voorzitter van HWLinked.

Het programma ziet er dan ook iets anders uit dan normaal. Van 09.00-09.30 uur is het inloop onder het genot van koffie en een versnapering en na het voorwoord van de organisatie volgt van 09.40-10.30 uur de lezing van Bakas. Vervolgens is er nog ruimte om onderling met elkaar te netwerken.