Skip to main content

51e editie Open Coffee Hoeksche Waard op donderdag 8 juni bij HWwerkt!

Na een geslaagde 50e jubileumeditie wordt op donderdag 8 juni 2023 van 09.00-11.00 uur de 51e Open Coffee Hoeksche Waard georganiseerd. Tijdens deze laagdrempelige netwerkbijeenkomst voor ondernemers, bestuurders en managemers van bedrijven van zowel binnen als buiten de Hoeksche Waard, zijn we van 09.00 tot 11.00 uur te gast bij partner HWwerk! aan de Jan van der Heijdenstraat 11, 3261 LE te Oud-Beijerland.

‘Mensen die werken zijn gelukkiger en gezonder. Wij geloven in werk voor iedereen. Jong of oud, met of zonder arbeidsbeperking en met of zonder werkervaring. En daar staan wij voor’, aldus Carline van Herk-Breure en Janey Buijck van HWWerkt! die op 8 juni alle deelnemers van 09.00-11.00 uur samen met HWLinked hartelijk zullen ontvangen. De entrée is gratis, evenals de koffie & versnapering. U kunt rond het pand van HWwerkt! (gratis) parkeren.

‘Het programma is deze keer wederom divers, maar helder. Na de inloop zal het openingswoord door Steven Corijn van HWlinked gehouden worden evenals de mogelijkheid tot een aantal pitches van partners en/of Vrienden van HWLinked. Vervolgens worden we meegenomen in de wereld van HWWerkt! en volgt een toelichting van en over de organisatie. De liefhebbers kunnen meedoen aan een rondleiding. Maar vooral is er dan weer de gelegenheid om informeel met overige aanwezigen informeel en laagdrempelig te netwerken. Hier is voldoende ruimte voor. De bijeenkomst eindigt rond 11.00 uur.

NB: Ook deze editie zal Cybernetwerk Zuid-Hollandse Eilanden aanwezig zijn met een stand en de inloopmogelijkheid voor meer info, tips & tricks over cybersecurity op ons eiland. Meer informatie over het Cybernetwerk ZHE vind je via www.cybernetwerkzhe.nl

Over HWwerkt!
HWwerkt! is het ontwikkelbedrijf van gemeente Hoeksche Waard. Ze is er voor de (kwetsbare) werknemer én de werkgever. HWwerkt! helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan passend werk én biedt werkgevers helpende handen. Dit kan op basis van een detachering, een vaste kracht of door het uitbesteden van werk aan de werkplaats van het sociaal ontwikkelbedrijf. Meer informatie vind je via www.hwwerkt.nl