Skip to main content

52e editie Open Coffee Hoeksche Waard op dinsdag 19 september bij Newcorp Logistics!

Op dinsdag 19 september 2023 organiseert HWLinked van 09.00-11.00 uur de 52e Open Coffee Hoeksche Waard. Deze editie zijn we te gast bij Newcorp Logistics aan de Sikkel 13, 3274 KK te Heinenoord. Tijdens deze laagdrempelige netwerkbijeenkomst voor ondernemers, bestuurders en managers van bedrijven van zowel binnen als buiten de Hoeksche Waard, nemen we een kijkje binnen het logistieke bedrijf dat inmiddels enige jaren aan het bedrijvenpark Hoeksche Waard gevestigd is.

‘Newcorp Logistics is opgericht in 2007 en de afgelopen jaren uitgegroeid van een kleine expediteur tot een hoogwaardig logistiek expert. Met vestigingen in Nederland en het Verenigd Koninkrijk bedienen wij een breed scala aan klanten in meer dan zestig landen wereldwijd’, aldus directeur Jasper van Luik die samen met HWLinked op 19 september gastheer zal zijn. De entrée is gratis, evenals de koffie & versnapering. U kunt bij het pand (gratis) parkeren.

De inloop van deze editie is vanaf 09.00 uur, waarna rond 09.30 Steven Corijn, voorzitter van HWLinked, het openingswoord zal verrichten. Uiteraard geeft Jasper van Luik de aanwezigen een inkijk in zijn bedrijf en bedrijfsvoering (inclusief rondleiding) en is het mogelijk om de ins- en outs van het bedrijf te leren kennen middels een korte rondleiding. Zoals altijd is er ook weer gelegenheid deze keer voor een aantal korte pitches van partners en/of vrienden van HWlinked. Maar vooral is er wederom gelegenheid om informeel met overige aanwezigen informeel en laagdrempelig te netwerken. Hier is voldoende ruimte voor. De bijeenkomst eindigt rond 11.00 uur.

NB: Ook deze editie zal Cybernetwerk Zuid-Hollandse Eilanden aanwezig zijn met een stand en de inloopmogelijkheid voor meer info, tips & tricks over cybersecurity op ons eiland. Meer informatie over het Cybernetwerk ZHE vind je via www.cybernetwerkzhe.nl

U dient zich voor deze Open Coffee bijeenkomst verplicht aan te melden via de website www.hwlinked.nl. Er is beperkt ruimte voor deze editie (maximaal 60 personen). Vol=vol.

Over Newcorps Logistics BV

Newcorp Logistics is veel meer dan een logistiek bedrijf. Wij zijn disruptors. Maken de logistiek elke dag een beetje leuker. Proactiever. Klantgerichter. Want zeg nu zelf: uitbesteden doe je niet om nog meer tijd kwijt te zijn. Dat doe je om tijd te creëren voor jezelf. Wat je daarvoor terug wilt? Informatie. Meedenkers. Innovators. No nonsens. Waar vind je nog zoiets? Simpel. Bij Newcorp Logistics. Meer weten? Ga naar www.newcorplogistics.nl