Skip to main content

53e editie Open Coffee Hoeksche Waard bij RoosRos Architecten op donderdag 23 november!

Let op: van 08.30-10.30 uur!

Op donderdag 23 november 2023 organiseert HWLinked van 08.30-10.30 uur de 53e Open Coffee Hoeksche Waard. Deze editie zijn we te gast bij RoosRos Architecten aan de Laurens Janszn. Costerstraat 2, 3261 LH te Oud-Beijerland. Tijdens deze laagdrempelige netwerkbijeenkomst voor ondernemers, bestuurders en managers van bedrijven van zowel binnen als buiten de Hoeksche Waard, nemen we een kijkje binnen dit gerenommeerde architectenbureau uit de regio. U bent van harte welkom. 

Over RoosRos valt veel te vertellen. En wie kan dat beter dan algemeen directeur Sander Ros. ‘In september vierden wij ons zeventig jarig bestaan. Daar zijn we trots op. Wij geloven in samenwerking, innovatie en een gezonde leefomgeving voor de huidige en toekomstige generaties. We zijn een architectenbureau met ruim zestig collega’s met passie voor het vak’, aldus Ros die samen met zijn team gastheer is op deze 53e editie van de Open Coffee Hoeksche Waard. De entrée is gratis, evenals de koffie & versnapering. U kunt bij het pand en in de omgeving op het bedrijventerrein (gratis) parkeren.

De inloop van deze editie is vanaf 08.30 uur, waarna rond 09.00 Steven Corijn, voorzitter van HWLinked, het openingswoord zal verrichten. Uiteraard geeft Sander Ros de aanwezigen een inkijk in zijn bedrijf en bedrijfsvoering. Zoals altijd is er ook weer gelegenheid om een aantal korte pitches van partners en/of vrienden van HWlinked te beluisteren. Maar vooral is er gelegenheid om informeel met overige aanwezigen informeel en laagdrempelig te netwerken. De bijeenkomst eindigt rond 10.30 uur.

NB: Ook deze editie zal Cybernetwerk Zuid-Hollandse Eilanden aanwezig zijn met een stand en de inloopmogelijkheid voor meer info, tips & tricks over cybersecurity op ons eiland. Meer informatie over het Cybernetwerk ZHE vind je via www.cybernetwerkzhe.nl 

U dient zich voor deze Open Coffee bijeenkomst verplicht aan te melden via de website www.hwlinked.nl. Er is beperkt ruimte voor deze editie (maximaal 60 personen). Vol=vol. 


Over Roos Ros Architecten
RoosRos Architecten is een fullservice architectenbureau met focus op kwaliteit. Klanten kunnen bij het bedrijf terecht voor alle aspecten van het vakgebied: van conceptontwikkeling en ontwerp tot en met technische uitwerking en bouwbegeleiding. Het portfolio van RoosRos Architecten onderscheidt zich met projecten van de meest uiteenlopende aard en omvang. De organisatie telt zo’n 60 collega’s vanuit twee vestigingen: in Oud-Beijerland en Goes.