Skip to main content

HWLinked ‘Christmas Netwerk Bites & Drinks 2023’

Maandag 11 december 2023 van 17.00-20.30 uur
Bistro ‘t Havenhuys  | Havendam 10 | 3262 AE Oud-Beijerland
Informeel netwerken onder genot van food, drinks & muziek met uiteraard een leuke kerstverloting.
Én uiteraard met onze speciale mystery guest……
VERPLICHT AANMELDEN via www.hwlinked.nl 
(U kunt gratis parkeren op het Vierwiekenplein!)

Op maandag 11 december 2023 organiseert HWLinked van 17.00-20.30 uur een speciale HWLinked Kerstbijeenkomst: de ‘Christmas Netwerk Bites & Drinks 2023’. De traditionele Kerstborrel van HWLinked is dus terug! Een échte Hoeksche Waardse gezellige én informele netwerkbijeenkomst die u absoluut niet mag missen. 

Speciaal voor deze (besloten) gelegenheid is Bistro ‘t Havenhuys in kerstsferen tot onze beschikking gesteld. Onder het genot van food & drinks – er zijn voldoende tapas die worden geserveerd als diverse, heerlijke gerechtjes - kunt u op een ongedwongen wijze met mede ondernemers en bestuurders het jaar alvast uitluiden. Ook vindt er weer een leuke kerstverloting plaats en is er een speciale mystery guest aanwezig. Wees erbij en maak gebruik van deze informele en gezellige netwerkgelegenheid. 

Entree- en aanmeldingsvoorwaarden

De toegang voor dit Kerst voor partners voor één persoon gratis. Eventuele meerdere personen per partner betalen 30,- exclusief btw. Vrienden van HWLinked betalen eveneens 30,- euro p.p. Ook niet-leden/vrienden van HWlinked zijn van harte welkom, maar betalen van 55, - euro p.p. Prijzen zijn exclusief de btw en inclusief entree, food & drinks (Hollands pakket, drankjes ná 20.30 uur zijn voor eigen rekening). Partners en Vrienden van HWLinked hebben voorrang bij het toekennen van de entreebewijzen. U ontvangt een kwitantie bij de entree, graag contant of via de pin voldoen. Zorg dat u erbij bent en ontmoet uw bestaande én nieuwe relaties. Tot maandag 11 december vanaf 17.00 uur!

U dient zich verplicht aan te melden via www.hwlinked.nl . Vol=vol!