Skip to main content

Initiatiefnemers

Steven Corijn

Voorzitter HWLinked

CompanyCure Bedrijfsovername BV

CompanyCure Bedrijfsovername begeleidt MKB - ondernemers bij de (ver)koop van bedrijven. Met een persoonlijke aanpak (van A tot Z) zorgt CompanyCure ervoor - met een netwerk aan professionele & specialistische partners -dat op behoeften van ondernemers flexibel ingespeeld kan worden, zodat snel en vakkundig gehandeld wordt. Gerelateerd aan bedrijfsovernameopdrachten wordt CompanyCure ook regelmatig ingeschakeld voor het concreet oplossen van strategische- en/of organisatorische vraagstukken.


Johan Roobol

Bestuurslid & penningmeester HWLinked

JR Services

Johan Roobol is geen onbekende in het ondernemerswereldje in de Hoeksche Waard. Na vele jaren directie gevoerd te hebben over de HW-sociale werkplaatsvoorziening waardoor hij vele contacten met het bedrijfsleven vertegenwoordigde, zijn de activiteiten iets verplaatst. Al jaren is Johan één van de organisatoren van de jaarlijkse Haringparty Hoeksche Waard en bekleedt hij nog diverse maatschappelijke functies in de regio.


Spencer Lips

Bestuurslid & secretaris HWLinked

Interlink Groep

Interlink is al jarenlang actief in de grafische markt, voornamelijk in de educatieve branche. Ook wordt Interlink veelvuldig ingehuurd voor diverse fotobegeleiding van evenementen. Voor HWLinked verzorgt eigenaar Spencer Lips het beeldmateriaal evenals het bijhouden van de website.